UPCC UNIVERSAL PENPALS AND COMMUNICATIVE COMPETENCE

11-03-2024

PROJENİN AMACI

Öğrencilerimizin yabancı akranları ile mektup değişimi yaparak, İngilizce öğrenme istek ve motivasyonlarını artırmak. Proje aktiviteleri sayesinde İngilizceyi uluslararasılaşmada etkin bir araç olarak kullanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin, farklı ülkelerden akranları ile paylaşımlarda bulunarak kültürel farkındalıklarını artırmayı amaçlamaktayız. Proje faaliyetlerimiz ile, öğrencilerimizin hem kendi kültürlerini tanıtmalarına hem de yabancı kültürleri öğrenmelerini sağlamak istiyoruz. Yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini dijital teknolojiler ile birleştirerek dijital girişimciliklerini desteklemeyi hedeflemekteyiz.

PROJENİN AMACI

PROJENİN HEDEFLERİ

Öğrencilerin, yabancı akranları ile bir araya gelerek İngilizceyi aktif kullanmalarını ve farklı kültürleri öğrenerek kültürel farkındalıklarını artırmayı hedeflemekteyiz. 21. Yüzyıl Becerileri'nden yabancı dilde iletişim becerilerini artırmayı, vatandaşlık, öğrenmeyi öğrenme ve dijital yetkinlikler edinmelerini hedeflemekteyiz.

PARTNER ÜLKELERİMİZ, OKULLARIMIZ VE MENTÖR ÖĞRETMENLERİMİZ

1.FRANSA - lycee chaptal Mende/France - Anne P.

2.İTALYA - Liceo Scientifico Statale Louis Pasteur Rome/Italy - Anna A.

3.POLONYA - Liceum Ogólnokształcące w Trzebini Trzebinia/Poland - Mariola Urbańczyk D.

4.ROMANYA - Colegiul „Nicolae Titulescu”, Brasov/Romania - Carmen Gabriela C.

5.TÜRKİYE - Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Tavşanlı/Türkiye - Fevziye A.

6.TÜRKİYE - Osmangazi Gazi Anadolu Lisesi Bursa/Türkiye - Aynur Ö.

7.ROMANYA - COLEGIUL NATIONAL PEDAGOGIC MIRCEA SCARLAT Alexandria/Romania - Aurelia N.

8.SLOVAKYA - Stredná odborná škola Lipová 8, Handlová Handlová/Slovakia - Zuzana S.

9.ROMANYA - Colegiul National Ioan Slavici Satu Mare/Romania - Gruia A.

10.TÜRKİYE - Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Tavşanlı Kütahya/Türkiye - İbrahim T.

11.ROMANYA - Colegiul National Ioan Slavici Satu Mare/Romania - Corina Alina G.

11-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 12:23 - Görüntülenme: 32