T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Gazi Anadolu Lisesi

THINK TWICE

THINK TWICE

This project has been designed to prevent the misuse of unconscious consumption and energy resources which have become a big problem in our country and around the world and have harmful effects on humanity and to increase the awareness of recycling.
We gathered three topics that could be done in this regard. Throughout our three-month project; students learned how to use materials that can be reused in workshops to be held, they  increased their knowledge about global warming and learned to use energy sources correctly.

Bu proje, ülkemizde ve dünyada büyük bir sorun haline gelen ve insanlığa zararlı etkileri olan bilinçsiz tüketim ve enerji kaynaklarının kötüye kullanılmasının önlenmesi ve geri dönüşüm bilincinin artırılması için tasarlanmıştır.

Bu konuda yapılabilecek üç konuyu bir araya getirdik. Üç aylık projemiz boyunca; Öğrenciler düzenlenen atölyelerde yeniden kullanılabilecek malzemeleri nasıl kullanacaklarını öğrendi, küresel ısınma konusundaki bilgilerini artırdı ve enerji kaynaklarını doğru kullanma konusunda farkındalıkları arttı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.02.2021 - Güncelleme: 11.03.2024 12:33 - Görüntülenme: 411
  Beğen | 0  kişi beğendi