T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Gazi Anadolu Lisesi

THE ONES

PROJENİN TANIMI

 

 Hayatımızın her aşamasında; gerek karakterimizde, gerek tercihlerimizde gerekse kariyer planlamamızda bizlere ilham ve yön veren insanlar var olmuştur. Bizler Türkiye, İspanya ve İtalya'dan ortak okullarımızla, projemizde, hayatımızda iz bırakan bu kişileri tanıma ve tanıtmak istiyoruz. Bilim, tarih, sanat, spor, müzik ve resim gibi farklı alanlarda çığır açan insanların, öğrencilerimize ilham vereceklerine inanıyoruz. 



PROJENİN AMACI

1.Öğrencilerimize ilham verecek, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkına varmalarını sağlayacak, alanlarında başarılı ve yenilikçi şahsiyetleri tanıtmak.

2. Yabancı Dil ile iletişim kurabilmek 

4.Öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirebilmek

4.Yerli ve yabancı akranları ile işbirliği kurarak çalışabilmek

5.Bilgi ve İletişim Teknolojilerini belirli bir hedef doğrultusunda etkili bir şekilde kullanabilmelerini sağlamak 

6.Ekip çalışması becerilerini geliştirmek 

 

PROJE ETKİNLİKLERİ

 

Partner okulların öğretmenleri ile 04 Şubat, 2021 tarihinde online açılış toplantımızı yaptık. Toplantıda proje etkinliklerine karar verdik ve grup kurallarımızı belirledik.




 

Projede görev alan öğrencilerimizle 10 Şubat, 2021 tarihinde online toplantı yaptık. Toplantıda öğrencilerimize twinspace kullanımı hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda e-Safety hakkında sunum yapıldı.

 

 

 

THE ONES isimli eTwinning projemizde görevli olan öğrencilerimiz, İspanyol, İtalyan ve Türk ortakları ile 17 Mayıs, 2021 de buluştular. Edebiyat, Tarih, Bilim, Resim, Spor ve Müzik alanlarında ilham veren insanları tanıttılar ve bizlere sağladıkları katkıları tartıştılar. Ortak çalışmalarını içeren Kahoot oyunuyla öğrencilerimiz birlikteliklerini artırdılar.




Web 2.0 araçlarından Answergarden ile kendilerine ilham veren insanlar hakkında beyin fırtınası yaptılar.






Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.02.2021 - Güncelleme: 11.03.2024 12:33 - Görüntülenme: 331
  Beğen | 1  kişi beğendi