T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Gazi Anadolu Lisesi

COME ON! TELL ME

17-12-2020

COME ON! TELL ME

We launched the project named COME ON! TELL ME in September, 2020 with 25 students and  five partner schools- Gazi Anatolian High School, Bursa, Turey, SOU "Car Samoil", Resen, North Macedonia, Bursa Boys' Anatolian High School, Bursa, Turkey, Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace, Ostrava-Hrabůvka, Czech Republic and Şükrü Şankaya Anatolian High School, Bursa, Turkey.

About the project

Nowadays teenagers prefer making friends via social media and they have some difficulties to feel the rhythm of friendship. As we know our students need to make friends not only on social media but also in real life to share their feelings, thoughts, ideas and experiences with their friends and in order not to feel alone.
This project will bring students of the same age together who are also concerned about making good friends in a foreign language with the help of ICT skills. It will also enable them to grow emotionally and socially. We expect our students to build a good friendship while improving their language and developing 21st century skills.

 




 Projede görev alan öğrencilerimiz,Web 2.0 araçlarından Padlet aracını kullanarak hem kendilerini hem de okulumuzu partnerlerine tanıttılar.



Öğrencilerimiz,  yaratıcılıklarını teknoloji ile birleştirerek projemizin logo ve posterlerini hazırladılar.



COME ON! TELL ME isimli projemizde, arkadaşlığın tanımını yaptık. 



Karışık Ülke Takımları kurarak ortak bir ebook hazırladık. Kitabımıza aşağıdaki QRCode'u kullanarak ulaşabilirsiniz.




2021 yılına girerken, partnerlerimizin yeni yılını,Canva gibi web 2.0 araçları ile hazırlanan kartpostallar ile kutladık.

 

Projemizde görevli olan öğrencilerimiz, 22.01.2021 tarihinde düzenlediğimiz online toplantıda Türkiyeden, Çek Cumhuriyetinden ve Makedonyadan proje ortağı arkadaşları ile bir araya gelerek birbirlerini daha iyi tanıma şansı yakaladılar. Aynı zamanda projemizin değerlendirme imkanına da sahip olduk. Projemizi Web 2.0 araçlarından answergarden ile hazırladığımız bir beyin fırtınası ile değerlendirdik ve öğrencilerimizle  Web 2.0 araçlarından bir başka değerlendirme aracı olan Survey Monkey ile hazırladığımız anketimizi paylaştık. 




Sona ermek üzere olan projemizin amaçlarına ulaşıp ulaşamadığını öğrenebilmek için Web 2.0 araçlarından Surveymonkey aracını kullanarak öğrencilerimize Değerlendirme Anketi uyguladık. Uyguladığımız anket bize projemizin amaçlarına büyük oranda ulaştığımız sonucunu verdi.






Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 14.12.2022 11:37 - Görüntülenme: 531
  Beğen | 1  kişi beğendi