T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Gazi Anadolu Lisesi

BETWEEN PAST AND PRESENT

Projemizin Özeti

 

Bugünü anlamak ve yarının ihtiyaçlarını belirleyebilmek için geçmişi bilmemiz gerekmektedir. Bu yüzden BETWEEN PAST AND PRESENT isimli projemizde yabancı ortaklarımızla birlikte, geçmişten günümüze, iletişimden eğitime, insan eylemlerindeki ilerlemeleri, gelişmeleri ve değişiklikleri çalışacağız. 


Projemizin Amaçları

 

1.Geçmişi ve bugünü kıyaslamak

 

2.Geleceğin ihtiyaçlarını belirlemek

 

3.Öğrencilerimize 21. yüzyıl becerilerinden; 'Öğrenme ve Yenilenme Becerileri', 'Yaratıcılık ve Yenilenme', ' Yabancı Dille İletişim Kurma', 'Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme', 'İletişim ve İşbirliği', 'Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerileri', 'Bilgi Okuryazarlığı', 'Medya Okuryazarlığı', 'Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) Okuryazarlığı', 'Yaşam ve Meslek Becerileri', 'Esneklik ve Uyum', 'Girişimcilik ve Öz-Yönelim', 'Sosyal ve Kültürlerarası Beceriler', 'Üretkenlik ve Sorumluluk' ve 'Liderlik ve Sorumluluk Alma' becerilerini geliştirmek.

 

29-09-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnerlerimize kendimizi, okulumuzu, şehrimizi ve okulumuzu Web 2.0 araçlarından Chatterpix, Voki, Padlet, Linoit, Inshot ve Capcut ile tanıttık.

İşbirlikçi çalışmalarımıza link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://padlet.com/mrsaynur/yjq20i0lbyz9a7kl

 

http://linoit.com/users/mrsaynurmrs/canvases/Between%20Past%20and%20Present%20

 

https://www.thinglink.com/scene/1512007002581106691

 

Partner okullarımızla hazırladığımız, proje logo ve posterlerimizi oylayarak, projemizin logosuna ve posterine karar verdik.

 

 

 

 

İşbirlikçi çalışmamıza link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.thinglink.com/scene/1512007002581106691

 

İnsanoğlunun geçmişten günümüze, neden ilerleme ve gelişme ihtiyacı duyduğunu açıklayan çalışmalarımıza linkten ulaşabilirsiniz.

 

BETWEEN PAST AND PRESENT -  https://wke.lt/w/s/hi-Ugr

 

Geçmişten günümüze, en önemli ilerleme ve gelişmeler için Web 2.0 araçlarından Mentimeter kullanarak, bir kelime bulutu oluşturduk.

 

 

Yeni yıla, yeni umutlarla girerken partnerlerimize yılbaşı kartpostalları hazırladık ve kolaj yaparak bir jigsaw puzzle hazırladık.

 

 

Karışık Ülke Takımları oluşturarak geçmişten günümüze iletişim, ulaşım, eğlence, moda, çevre ile ilgili konular, teknoloji ve eğitim başlıklarında gelişmeleri çalıştık.

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.09.2021 - Güncelleme: 11.03.2024 12:27 - Görüntülenme: 324
  Beğen | 12  kişi beğendi